Selecteer een pagina

BUNA is een koffie- en wijnbar waar de oorsprong van al onze producten centraal staat. We laten onze gasten graag zien wat we waar vandaan halen en wie onze producenten zijn. Zo halen we koffie uit Ethiopië, wijnen uit Europa en de ingrediënten in de keuken zo veel mogelijk van Hollandse bodem. Maar we gaan verder, we laten het gezicht van de producent zien. Dus de koffieboer, wijnboer, slager, visser en teler laten we aan het woord om te vertellen waarom we met hen samenwerken.

Bij BUNA willen we een team creëren dat passie heeft voor het vak, gastvrijheid uitoefent in de puurste vorm en er iedere dag een feestje van maakt voor de gasten. Daarvoor zijn we op zoek naar collega’s voor in de service, in de bar, en in de keuken en. Heb je specifieke kennis van koffie en/of wijn? Dan is dat een pré. Als je ervaring in de horeca hebt is dat erg mooi, maar anders kan je bij BUNA ook nog veel leren.

Ben jij op zoek naar een (bij)baan, fulltime of part time in de horeca? Stuur je CV met een motivatie naar sylvia@buna.bar. Voor vragen kan je ook altijd bellen naar (06) 2307 0404. Tot snel!