Selecteer een pagina

BUNA is een koffie- en wijnbar waar de oorsprong van alle producten centraal staat. We laten onze gasten graag zien wat we waar vandaan halen en wie onze producenten zijn. Zo halen we koffie uit Ethiopië, wijnen uit Europa en de ingrediënten in de keuken zo veel mogelijk van Hollandse bodem. Maar we gaan verder, we laten het gezicht van de producent zien. Dus de koffieboer, wijnboer, slager, visser en teler laten we aan het woord om te vertellen waarom we met hen samenwerken.

En waar smaakt volgens jou de wijn het best? Thuis, aan de bar of op het terras? Bij BUNA kan het straks allemaal. We openen een koffie- en wijnbar waar iedereen zich thuis voelt.

Voor onze koffie- en wijnbar zijn we op zoek naar een echte wijn fanaat. Een sommelier die graag kennis en smaak met gasten en collega’s deelt. Daarnaast ben je leidinggevende in de service en zorg je samen met de Chef en Barista voor de dagelijkse soepele en professionele operationele uitvoering van BUNA.

Het idee van BUNA is dat we de persoonlijke verhalen van de wijnboeren, tezamen met de oorsprong van wijnen, gaan vertellen. Niet alleen door ons, maar ook door de wijnboer zelf tijdens bijvoorbeeld “meet the winemaker”. Verwacht een plek waar je de vrijheid krijgt om zaken omtrent wijnen verder op te zetten en te blijven ontwikkelen.

Lijkt je dit een leuke kans en wil je meer weten over de werkzaamheden en verantwoordelijkheden? Stuur dan een mail naar sylvia@buna.bar en vraag naar de uitgebreide vacaturetekst voor Wijn Fanaat.