Selecteer een pagina

BUNA is een koffie- en wijnbar waar de oorsprong van alle producten centraal staat. We laten onze gasten graag zien wat we waar vandaan halen en wie onze producenten zijn. Zo halen we koffie uit Ethiopië, wijnen uit Europa en de ingrediënten in de keuken zo veel mogelijk van Hollandse bodem. Maar we gaan verder, we laten het gezicht van de producent zien. Dus de koffieboer, wijnboer, slager, visser en teler laten we aan het woord om te vertellen waarom we met hen samenwerken.

Uitstekende koffie staat voorop bij BUNA! Daarvoor hebben we al een aantal zaken geregeld; een blinkende La Marzocco Espressomachine, goede bonenmalers, en koffieboeren uit Ethiopië die staan te popelen om koffie te leveren. Nu zijn we nog opzoek naar een getalenteerde koffie freak. Als Barista bij BUNA vind je het leuk om gasten in de watten te leggen en om jouw kennis & ervaring over te brengen op je collega’s. Daarnaast vind je het ook leuk om het team aan te sturen, we zijn namelijk op zoek naar een Barista en Supervisor in één. Samen met de chef en de Sommelier ben je verantwoordelijk voor de dagelijks uitvoering van de koffie- en wijnbar.

Word je blij van wat je leest en heb je interesse in een leuke uitdaging? Stuur dan een mail naar sylvia@buna.bar en vraag om de uitgebreide vacaturetekst.