Selecteer een pagina

BUNA is een koffie- en wijnbar waar de oorsprong van alle producten centraal staat. We laten onze gasten graag zien wat we waar vandaan halen en wie onze producenten zijn. Zo halen we koffie uit Ethiopië, wijnen uit Europa en de ingrediënten in de keuken komen zo veel mogelijk van Hollandse bodem. Maar we gaan verder, we laten het gezicht van de producent zien. Dus de koffieboer, wijnproducent, slager, visser en teler laten we aan het woord om te vertellen waarom we met hen samenwerken.

De geïntegreerde open keuken en bar worden de eye-catcher van BUNA. Zo’n onwijs gave keuken die je thuis ook wel zou willen hebben, want jij weet als geen ander: ‘de keuken is de gezelligste plek in huis, toch?!’ En bij BUNA willen we een thuis creëren voor iedereen.

Voor de open keuken van BUNA zijn we op zoek naar een chef die voor de ogen van de gast de lekkerste gerechten maakt. Je bent daarbij ook verantwoordelijk voor de inkoop, menusamenstelling en calculatie van een overzichtelijke kaart, HACCP, en het aansturen van het keukenteam. Op de vloer werk je nauw samen met de twee supervisors in de service.

Bij BUNA gaan we voor een overzichtelijke lunch en dinerkaart met écht goede en klassieke seizoens-gerechten. Het draait bij BUNA altijd om eerlijke en authentieke producten, het liefst direct vanaf de bron, waardoor we gerechten serveren die altijd goed op smaak zijn en door de eenvoud erg goed zijn. Daarnaast werken we het liefst samen met lokale ondernemers.

Ook is de patisserie een belangrijke pijler bij BUNA. De patisserie moet zo goed zijn, dat men er een blokje voor om loopt. Want zeg nou zelf, er gaat niets boven een echt verse Madeleine bij de koffie.

Past dit concept bij jou? Heb je zin om mee te helpen met het opzetten van nieuwe horeca? Stuur dan een mail naar sylvia@buna.bar en vraag om de uitgebreide vacaturetekst voor de functie van Chef. We ontmoeten je graag!